Over ons

Hoveniersbedrijf André van der Eijk is gestart in 1998 en sindsdien uitgegroeid tot een bekende specialist op het gebied van tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud in Pijnacker-Nootdorp, Delft en omstreken. Door middel van onze werkwijze hebben we sinds 1998 al veel mooie tuinen aangelegd en gerenoveerd.

De personeelsleden van Hoveniersbedrijf André van der Eijk hebben alle kennis in huis op het gebied van beplanting, bestrating en overige elementen, zoals vijvers en fonteinen. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van inkoopkanalen, waardoor we vrijwel alle beschikbare beplanting en bestrating kunnen leveren. Zie hier het team achter onze mooie projecten.

TuinKeur gecertificeerd

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd, dit betekent dat wij u de 5 zekerheden van TuinKeur bieden:

  1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
  4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
  5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.